18 идеи за Facebook публикации, които последователите ви ще харесат и споделят | Your Website Design

18 идеи за Facebook публикации, които последователите ви ще харесат и споделят

facebook-like

Ако искате да се свържете с клиенти онлайн, тогава бихте могли да се възползвате от това да имате Facebook страница за вашия бизнес . Но какво трябва да публикувате на тази страница, за да се харесате наистина на аудиторията?

За да си отговорите на този въпрос, ние ще ви покажем в блога ни няколко примера от едни от най-популярните страници във Facebook. Ето 18 идеи за публикации във Facebook, които клиентите ви със сигурност ще харесват и споделят.

Снимки на стилни продукти

Хората във Facebook искат да видят забавни визуализации. Затова вместо да публикувате информация или обикновени снимки на продукти, споделяйте стилни снимки, които показват продуктите по уникален начин. Този пост от Versace е чудесен пример.

Carrying a downsized #VersaceVirtus bucket bag, Kendall Jenner appears in the digital-themed Spring-Summer 2020 campaign.Find the complete selection of Virtus styles: http://e-versace.com/virtus

Публикувахте от Versace в Четвъртък, 30 април 2020 г.
Реклами

Видеоклиповете са особено популярни във Facebook. Така че, ако вашата компания има видео реклами, особено кратки като тази от Coca-Cola, това е чудесно място да ги споделите.

За всички нас

За всички герои, които са част от тази битка ❤️

Публикувахте от Coca-Cola в Четвъртък, 14 май 2020 г.
Известия за отстъпки

Ако имате какъвто и да е вид продажба, можете да използвате Facebook, за да споделите подробностите със своите последователи или дори да предложите изключителни отстъпки само за последователи.

🍕Пица Ранчера на половин цена само тази седмица (15-21.06) с код RANCH50 ! 🍕#lovepizza #dominos #pizza #bestdelivery #offer #tasty #lunch #dinner

Публикувахте от Domino's Pizza Bulgaria в Понеделник, 15 юни 2020 г.
Снимки зад кулисите

Facebook също е чудесно място да покажете на своите последователи малко поглед зад завесата на вашия екип, както прави Mr.Pizza с тези снимки, когато отваря врати след пандемията COVID – 19.

Отново Заедно!❤️❤️❤️Скъпи приятели и гости, очакаме ви с усмивка (зад маските:)) в откритите ни градини на ресторантите…

Публикувахте от Mr.Pizza в Събота, 9 май 2020 г.
Събития Facebook ви улеснява да създавате събития и да каните хора да присъстват. 
Отзиви

Можете също да споделяте истории и отзиви направо от клиентите си, както тук доволна клиентка на фризьорски салон е изразила своето впечатление.

Споделяне на снимки

Когато споделяте снимка във Facebook, можете да включите подкана, за да насърчите клиентите си да споделят свои собствени снимки. 

Show us a photo of your favorite canine during his puppy years! Happy #NationalPuppyDay!

Публикувахте от Petco в Четвъртък, 23 март 2017 г.
Повторно публикуване на снимки на клиенти

Chevrolet Camaro редовно публикува снимки, на които последователите споделят собствените си превозни средства, които след това също водят до споделени снимки от още повече клиенти.

Don M.’s Camaro brings the attitude every day.

Публикувахте от Chevrolet Camaro в Понеделник, 13 март 2017 г.
Демонстрации на живо

За компании, които продават продукти, и желаят по-подробно да обяснят или демонстрират, Facebook Live може да бъде чудесен начин да покажете продуктите си на своите последователи.

https://www.facebook.com/watch/?v=1803651206361890
Преглед на бъдещите продукти

Можете да публикувате снимки или видеоклипове на продукти, които тепърва ще пуснете, само за да предоставите на своите последователи визуализация и да ги развълнувате за предстоящия продукт. Това може да бъде конкретно за технологични марки като Samsung.

https://www.facebook.com/SamsungBulgaria/photos/a.236103649825108/2283100405125412/?type=3&theater
Партньорства за марка

Не е нужно да използвате страницата си във Facebook, само за да рекламирате собствените си продукти или услуги. Можете да увеличите обхвата си, като си партнирате с други марки, като тази публикация от Milka и Oreo.

🍪 Покажи ни с реакция кой е твоят любим вкус – Milka Oreo Brownie или Milka Oreo?

Публикувахте от Milka в Петък, 7 юни 2019 г.
Рецепти

По-специално компаниите за храни и напитки могат да се възползват от публикуването на бързи и лесни рецепти, които включват техните продукти, като това видео от Градус.

Виетнамска салата с пиле и зеле

Искате нещо свежо, нещо леко, нещо като Виетнамска салата с пиле и зеле? Интересното е, че рецептата наподобява колслоу и е със свежо зеле, което е богато на фибри и засища за дълго време. Ето и как да си приготвите тази нетрадиционна и много полезна салата: https://bit.ly/2yzqnbk#ЦялоПилеГрадус

Публикувахте от Градус – Естествено вкусно пиле в Сряда, 27 май 2020 г.
Уроци

Можете също да споделяте публикации или уроци от типа „Направи си сам“, или за проекти, които всъщност са полезни, или такива, които са просто забавни – като този от Pringles.

Slow and steady wins the race. Let’s see your #PringlesRingle!

Публикувахте от Pringles в Петък, 28 октомври 2016 г.
Hashtags

Hashtags могат да ви помогнат да споделяте тематични публикации, и да насърчите споделянето и от последователите. Ние подробно сме обяснили на нашата страница, защо са нужни Hashtags.

👉 #tag-овете помагат нашият профил да се развива още по- добре🔝. Чрез тях получаваме повече коментари, повече лайкове…

Публикувахте от Marketing Consults в Неделя, 24 май 2020 г.
Социално споделяне

Вероятно имате акаунти и в други социални медии освен във Facebook. Така че можете да споделяте връзки към тези акаунти, за да помогнете на своите последователи във Facebook да ви намерят другаде.

Талисман забавление

Ако вашата компания има талисман или символ в логото си, можете да публикувате снимки или видеоклипове на него с ваши клиенти, за да добавите малко забавление към вашата страница.

Полезни статии

Не всичките ви публикации трябва да се занимават конкретно с вашата марка. Можете също да споделяте статии и актуализации в други теми, които могат да бъдат полезни или интересни за вашата целева аудитория.

Празнични поздрави

По празници, както официалните, така и по-малко известните, споделянето на прост поздрав може да набере доста голяма ангажираност. Можете дори да интегрирате продукта си в снимка или видео.

Честит празник, българи! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬www.dimastyle.com

Публикувахте от Салони за Красота Дима Стил / Dima Style в Понеделник, 2 март 2020 г.

Related Post

психология-на-цвета

Как да използваме психологията на цветовете при маркетингКак да използваме психологията на цветовете при маркетинг

Психология: Чувствате ли се спокойно, когато сте заобиколени от зелени поля и синьо небе? Замисляли ли сте се какво представлява червеният цвят, и защо се чувстваме леко притеснени, когато

маркетинг

Актуални идеи през 2020 за маркетингова стратегия за малък бизнесАктуални идеи през 2020 за маркетингова стратегия за малък бизнес

Маркетинг: Независимо дали сте в процес на стартиране на нов бизнес или вече имате такъв, наличието на силно онлайн присъствие за вашата марка е изключително важно. Всъщност 97% от

error: Съдържанието не може да се копира.