Други услуги

Link Building

други-услуги

Все още ли работи изграждането на връзки през 2022 г.?

Разбира се! Експертите казват, че около една трета от мощността на вашия сайт с връзки,  определя вашите позициите му в Google. Добрата стратегия за изграждане на връзки е жизненоважна през 2022 г.

Какво е изграждане на връзки?

Link building е активното генериране на връзки от външни уебсайтове към вашия собствен сайт. Това е от съществено значение за позициите на сайта ви в Google и други търсачки. Те са връзки към вашия сайт като вид препоръка. И колкото повече препоръки имате, толкова е по-подходящ и ценен вашия сайт  в очите на търсачките.

Кой е най-добрият начин за изграждане на връзки?

Най-добрият метод за изграждане на връзки не е чисто насочен към получаване на връзки. Трябва да се уверите, че създавате най-доброто съдържание, така че читателите да са склонни да го споделят.

Защо изграждането на връзки е толкова важно?

Броят на съответните връзки към вашия сайт е много важен за това как Google ще го оцени. Колкото по-силен е вашия профил с връзки, толкова повече авторитет има сайта ви в очите на Google. Авторитетът все още е един от най-важните фактори за класиране през 2022 г.

Банери и колажи

Ние изработваме банери, инфографики, лога и колажи с ваши снимки и текст. Необходимо е само да ни изпратите вашите изисквания и в рамките на един ден ще имате готов продукт. Ако не ви допадне може да го върнете за редактиране.

банер