Копирайтинг

Marketing Consults предлага на своите клиенти  копирайтинг – уникални текстове и съдържание за уеб сайтове, блогове или постове за социални мрежи. Нямаме затруднение да напишем всеки текст по зададено от клиента заглавие, независимо от броя думи в текста. Нашите текстове са с минимум 90 процента уникалност.

В днешно време търсачките постоянно си менят своите алгоритми за класиране на сайтовете. Един от най – съществените критерии за оптимизация на даден сайт  за търсещите машини е писането но качествено съдържание, или казано на кратко SEO копирайтинг. Писането на съдържание за уеб сайт е много различно от писането на статия за новинарски сайт или списание. В SEO копирайтинга се проучват и анализират най – търсените и използвани ключови думи или фрази в съответната сфера или област, за която искаме да пишем.

Добре написан текст с подходящите ключови думи, фрази, съобразената дължина и най – вече интересен за четене, с много полезна информация, може много по – бързо класира даден уеб сайт на първите позиции в търсачките.

Роботите и алгоритмите на Google чрез, които се класира един сайт постоянно се променят, с цел по – безпристрастното и коректно извеждане на сайтовете в резултатите им.

Когато обхождащите машини на търсачките, обходят цялото съдържание ( вкл. текстовете) на сайта ви, откриват ключови думи и фрази, които са характерни за вашия бизнес, и по този начин показват сайта ви на аудиторията, която има интерес от това, което предлагате. По този начин писането на уникално и качествено съдържание за един уеб сайт, блок или пост в социалните мрежи е от много голямо значение за класирането в търсачките на предните позиции.

Заглавието на текста трябва да е кратко, точно и ясно, задължително в него трябва да присъства ключова дума или фраза. Това е от изключително голямо значение за търсещия алгоритъм на Google.

Писането на статии е ключово за маркетинга и неговите разновидности. Това обаче не е лесна задача, защото текста ( статията) трябва както да е интересна за читателя, така и Google да може да го индексира като уместна и полезна.

Ако всичко това ви се струва трудоемко или непонятно, може да се доверите на нас, и ние ще напишем всеки текст по зададени от вас критерии.

Цени за писане на текст / статия:

  • 300  думи:  30.00 – 40.00  лв.
  • 300 – 500  думи:  40.00 – 50.00  лв.
  • 500 – 700  думи:  55.00 – 70.00 лв.
  • 700 – 1000  думи:  60.00 – 90.00  лв.

* Цената е ориентировъчна в зависимост от сложността на текста.