Социални мрежи

Спестете време и ни позволете да изградим и управляваме вашето присъствие в социалните мрежи

Ние управляваме вашите социални мрежи, докато вие се концентрирате върху управлението на вашия бизнес. Ще създаде и споделяме ангажиращо съдържание,  което ще накара аудиторията ви да споделя, коментира и реагира на постовете в страницата ви, което пък ще увеличи и заинтересоваността към продуктите, които предлагате.

социални-мрежи

Facebook

Социалните медии се променят динамично. Всеки човек, управляващ бизнес страница във Facebook, знае какъв огромен ресурс от време се отнема за поддръжка. Ние можем да ви отменим и помогнем, да увеличите аудиторията на публикациите си и съответно своите продажби.

Instagram

Все повече хора предпочитат да гледат интересни снимки на стоки и услуги. Instagram е платформа, която работи изцяло със снимки. С интересно снимково представяне на вашите продукти, ще допринесете за по големи приходи. Поднесено по уникален и интересен начин за потребителя.

Дигитални решения, увеличете успеха си

Маркетинг в социалните медии

Ние създаваме маркетингови стратегии в социалните мрежи, които се фокусират върху показатели, които имат значение за вашия бизнес.

Ние сме креативна агенция, която интегрира креативно мислене с ясно ориентиран към клиентите подход, за да покажем вашата марка по нов и смислен начин.

В Marketing Consults разработваме динамични маркетингови стратегии за социалните мрежи, предназначени да повишат вашето онлайн присъствие на платформите, включително Facebook, Instagram. 

Нашите кампании в социалните медии са с цел да бъдат споделени и да имат по-голяма ангажираност от потребителите и аудиторията на страницата Ви. Основната ни цел е да предадем посланието на вашата марка по възможно най-креативния начин, който изненадва и привлича интерес. Независимо дали става въпрос за видео с кратка форма, инфографика, истории, изображения или по-дълго съдържание, ние предоставяме правилното съобщение на правилната аудитория в правилната платформа. 

Стратегия

В Marketing Consults сме вещи в анализа на вашите бизнес нужди, за да разработим и приложим правилната социална стратегия, основана на вашата визия и цели, целевия пазар, конкурентите и стратегията на марката. Използваме гъвкав подход, който включва многовариантно рекламно разделяне, за да гарантираме, че съобщенията и изображенията са оптимизирани за аудиторията.

Управление на социалните медии

Можем да управляваме платформите ви в социалните мрежи, като използваме тона на вашата марка, или да помогнем на вътрешните екипи да разберат как най-добре да се ангажират с вашата аудитория. Също така можем да работим с вътрешни мениджъри на социални медии за разработване на политика и процеси в социалните мрежи за вашите платформи и канали.

Социални кампании

Marketing Consults създава социални кампании, които дават резултати. Вярваме, че успешната кампания е комбинацията от правилната творческа идея, послание и контекст. Ние си сътрудничим с най-добрите създатели на съдържание (копирайтъри), за да предоставим най-интересните решения за всяко предизвикателство към марката. Нашите решения за съдържание в социалните мрежи са подходящи за целта си, осигурявайки максимален обхват.

Социална реклама

Независимо дали целта ви е да стимулирате продажбите, да повишите информираността или да промените възприятието, нашият екип създава целенасочени и креативни социални рекламни кампании, които надхитрят конкуренцията ви и дават резултати. Ние сме специализирани във Facebook и Instagram реклама.

Маркетинг на съдържание

Нашият подход за маркетинг на съдържанието предоставя стратегическа рамка, фокусирана върху създаването и разпространението на ценно, подходящо и последователно съдържание, за да привлече и задържи вашата аудитория – и в крайна сметка да стимулира печеливши действия от клиентите.

Работим с широк кръг клиенти – от средни до големи организации, държавни агенции и национални компании.

 

Създаване и дизайн за Facebook страница или Instagram профил;

✅Изработка на корица и профилна снимка;

GIF-ове;

✅ Определяне на основните цели на вашия бизнес;

✅Изготвяне на маркетингова стратегия;

✅План за съдържанието и публикациите;

✅ Стилен, елегантен и уникален дизайн на съдържанието и публикациите;

✅Създаване на привличащи аудиторията, отговарящи на бизнеса ви Storys колажи;

✅ Дизайн и идея за промоция на продукт / услуга;

✅ Брандиране на всеки пост с вашето лого;

✅ Организиране на игри;

✅Мониторинг и оптимизация на съдържанието на страницата или профила;

✅ Комуникация с последователите ви, отговаряне на коментари;

✅Създаване на разнообразни теми / рубрики;

✅Управление на реклами;

✅ Месечен доклад за развитието на страницата или профила;

Защо да използваме социалните медии?

Няколко предимства на социалните мрежи, които са от голяма полза за бизнеса.

Популярност

Социалните мрежи ви предоставят перфектната платформа за изграждане на популяризиране на марката.

Уебсайт трафик

Социалните медии може да увеличи с повече от 70% трафика на нашия уебсайт. Бихте ли отказали този трафик?

Продажби

Генерирайте приходи, като преобразувате социалния трафик в потенциални клиенти, запитвания и продажби.

SEO

Чрез социалните медии може да подобрите класирането си в Google за целевите си ключови думи.

Промотиране на съдържание

Уведомете аудиторията си за вашата последна публикация в блог, инфографика или друг тип съдържание.

Обслужване на клиенти

Изграждане канал за клиенти чрез, които да могат по лесно да се свържат с вас с въпроси, свързани с вашите продукти и услуги.