Адресът на нашия сайт: https://marketingconsults.eu.

Какви лични данни събираме и защо

Целите на легитимните интереси на А.МАРКЕТИНГ КОНСУЛТС ЕООД включват:

  • Осигуряване на нормалното функциониране и използване на Сайта от Ваша страна и от страна на другите потребители, поддръжка и администриране на Услугите, разрешаване на възникнали спорове, установяване и предотвратяване на злонамерени действия;
  • Осъществяване на комуникация с Вас, включително по електронен път по важни въпроси, свързани с Услугите;
  • Финансово-счетоводни дейности, при които е необходимо обработването и съхранението на информация, която законът изисква с оглед изпълнението на данъчните, счетоводни и други отчетни задължения;
  • Дейности по изпълнение на предвидени в закона задължения за запазване или предоставяне на информация.;
  • Дейности по изпълнение на задължения за документиране, отчетни задължения и други задължения, свързани с изпълнение на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 и действащото законодателство, включително във връзка с възложените със Споразумението за обработване на лични данни задължения и други приложими задължения.

Срока за съхранение на лични данни е 5 години.

Privacy policy

А.МАРКЕТИНГ КОНСУЛТС ЕООД събира лични данни единствено в съответствие със законодателството във връзка със защитата на лични данни. Освен в предвидените в настоящата Политика случаи лични данни няма да бъдат предоставяни на други трети лица.
Възможно е определени лични данни да бъдат разкрити на компетентни органи по силата на закон, съдебно решение или друг надлежен акт, и/или ако разкриването им е необходимо за разкриването на престъпления в страната и/или в чужбина.

При обработването на лични данни А.МАРКЕТИНГ КОНСУЛТС ЕООД взема всички необходими мерки за защита на информацията от загуба, злоупотреба, разкриване, изменение или унищожаване, както и публикуване пред неоторизирани трети лица.

Вие имате право да подадете жалба до надзорен орган , ако считате, че обработването на лични данни, отнасящи се до Вас, нарушава приложимото законодателство по защита на личните данни. Надзорният орган в Република България е Комисията за защита на личните данни, с адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2.

Бисквитки

Бисквитките са малки, обикновено случайно кодирани, текстови файлове, предназначени за съхраняване на основна информация (например предпочитания на посетителите). Файлът за „бисквитки“ се създава от сърфирането в уебсайта и се предава и обработва от софтуера на уеб браузъра на вашия компютър (или от друго устройство, което използвате за достъп до уебсайта, включително, без ограничение, мобилни устройства и таблети). Полученият файл се съхранява в инсталационната директория или подпапка на вашия уеб браузър (кеш). Вашият уеб браузър осъществява достъп до този файл когато посетите уеб сайта, който първоначално е създал „бисквитката“.

Имате право да приемате или спирате съхраняването на „бисквитките“ на устройството си по всяко време, като промените настройките в уеб браузъра си да отразява предпочитанията Ви за „бисквитките“. Моля, обърнете се към инструкциите на браузъра или функцията „Помощ“ в браузъра, за да Ви покаже как. Друга възможност е да използвате онлайн инструмент, който да ви помогне да откажете събирането и използването на информация, като посетите : http://www.aboutads.info/choices/.Моля, имайте предвид, че е възможно да не можете да използвате всички интерактивни функции на уеб сайта и съдържанието, ако „бисквитките“ са деактивирани. За да се откажете от проследяването от Google Анализ уеб сайтовете посетете http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.

Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Пълни данни на Администратора

Име: А.МАРКЕТИНГ КОНСУЛТС ЕООД
ЕИК: 205635450
Адрес: Ул.Тодорини кукли 21, София
E-mail: кликни тук

Тук може да следите всяка промяна за политика на личните данни и политиката за бисквитки. Ние си запазваме правото да правим промени съобразени със закона.